Havnebulletin 3-2010

En sommer og båtsesong er atter over, dette er et faktum enten vi liker det eller ikke. Som vanlig har det vert liten aktivitet i styret i sommersesongen, da ønsker de fleste av oss å bruke tiden på sjøen. Vi har startet opp med styremøter igjen, to er avviklet.

Har lite nytt å komme med på denne bulletingen, men vi planlegger en dugnad lørdag 16/10. Vi har ikke så stort behov for folk på denne dugnaden, så de vi har behov for vil få beskjed, fortrinnsvis vil vi bruke medlemmer som ikke har deltatt på dugnadsarbeid tidligere i år.

Når det gjelder båtplasser er status den samme, vi har lite å tilby nye medlemmer, og de som ønsker større båtplass. Ser ut for at det kan bli noen flere småbåtplasser til utleie til våren.

Hvordan status på faste plasser blir, vet vi ikke, ingen har oss bekjent solgt, og ingen har sagt opp båtplass.

Strømmålerne er nå avlest, vil be medlemmene om å bruke strømuttak, merket med båtpassens nr.

Vannet vil bli avstengt i begynnelsen av november.

Til slutt vil vi gratulere medlemmene  Per Rollnes med flunkende ny båt, Einar Ask,  B.P Dyrseth,  Hågen Hanasand, Ivar Gundegjerd og Robert W. Williams med båter "nye" for dem.