Havnebulletin 3-2012

Hei!

Da er visst sommeren over, sier kalenderen… Ikke den fineste jeg kan minnes, men noen soldager ble det tross alt.

Etter dugnaden i vår har vi bare greid å smøre en brygge med tjære. Det er langt under målet vårt.

Men, hvis værgudene er på vår side i høst kan vi tjære noen meter til! (det går ganske fort å rulle det på…) Ta kontakt med styret dersom du kan bidra!

Høstdugnaden er planlagt til lørdag 13. oktober. Hvis det er tørt og fint den dagen håper vi å få tjæret noen brygger da. Andre oppgaver til høstdugnaden er;

-          Gjøre ferdig strøm til klubb-bua

-          Sjekke utriggere, ettertrekke bolter

-          Se om det går an å gjøre noe med steinen utenfor gjestebrygga? (seilbåter har tatt nedi den.)

-          Generell rydding/soping ev. klipping.

-          Sjekke strømsøyler

Medlemmer som ikke har dugnadstimer i år har her en mulighet til å gjøre noe med det.                  Alle medlemmene er selvsagt hjertelig velkommen!

Sosialt samvær med sambygdinger, kaffe og vafler er ren bonus!

Ellers har vi fått asfaltert parkeringsplassen ved gjestebrygga i sommer.

Gjestebryggene har vært sånn passe besøkt i år, beløpet vi har samlet inn i kassene tilsvarer ca 120 ”besøksdøgn” i juli/august.

Noen medlemmer har fått nye båter i vår/sommer, gratulerer til dem!

De som har fått tildelt båtplass og medlemskap i foreningen vår i år er:                                            Sveinung Sværen og Kjell Gunnar Nygård. Velkommen!

Alle medlemmene bes om å sjekke fortøyningene sine før vinteren, stramme opp og SETTE STREKKFISKER PÅ ALLE TAUER! (les havnereglement… ;-))

Ønsker alle en flott høst!

Med vennlig Styret

V/Annette Røberg